Welkom

Welkom bij de Netherlands Word of Life Church.

Mijn naam is Emil Sargsyan. Ik ben de pastoor van deze prachtige kerk. Mijn familie en een groep getrouwe predikanten hebben de basis gelegd van onze kerk in 2011.De eerste diensten waren bij ons thuis in de vorm van thuisgroepen. Sindsdien is er veel veranderd.

Onze kerk onderging vele beproevingen en veranderde een paar keer van locatie. Ondanks dit alles is onze kerk echter uitgegroeid tot een grote, sterke familie met nu meer dan 150 leden.

Samen leren we Jezus lief te hebben en trouw aan Hem te zijn, uitgedrukt in onze diensten en in het helpen van elkaar. Het doel van mijn leven is om de Word of Life kerk in Nederland krachtiger en veelzijdiger te maken, zodat onze kerk Het woord van God voor iedereen toegankelijk kan maken en dat iedereen het eeuwige leven met God mag genieten.

 Ik verlang ernaar dat liefde in onze kerk regeert,

dat onze kerk een kerk is die God verheerlijkt en aanbidt,

dat het een kerk van orde is,

dat het een kerk van gebed is,

dat onze kerk een sfeer van vreugde en vrede heeft,

dat onze kerk een eenheid vormt,

dat onze kerkleden ‘zout en licht’ zijn voor de wereld en ‘ereschepen’ voor de werken van de Heer,

dat de vruchten en gaven van de Heilige Geest in onze kerk werken.

Hier in onze kerk hebben we de mogelijkheid om vreugde en verdriet te delen, ieders successen en zorgen en om elkaar met liefde en geloof te dienen.

We zijn allemaal heel verschillend, maar tegelijkertijd staan ​​we door de Geest van God heel dicht bij elkaar. We zijn een echte familie, broers en zussen voor elkaar.

We verwelkomen je graag in onze kerk.