Jongeren dienst

De jeugd van onze kerk is vol kracht, ideeën, enthousiasme en vooral het verlangen om God te dienen.

Door het voorbeeld van de oudere generatie te nemen, nemen de jongeren van onze kerk deel aan verschillende diensten om God nader te leren kennen en om Hem te dienen voor het welzijn van de kerk en de mensen.

In onze kerk worden maandelijks bijeenkomsten met de jongeren gehouden, wat de jongeren dienst genoemd wordt.
Jongeren diensten zijn ook mooie kansen voor jongeren om God te dienen en Gods woord te horen.
om hun talenten te vinden en die te laten groeien,
voelen dat ze deel uitmaken van een geheel,
Andere jongeren ontmoeten,
om weer samen te zijn,
te communiceren, gedachten en ervaringen te delen …
We wachten op jullie, lieve jongeren.

Jeugdkampen

Het werken met jongeren is een van de belangrijkste kwesties van onze kerk.Meerdere keren per jaar houdt onze kerk jeugdkampen. Meestal gebeurt het aan het einde van de week, op vrijdag, zaterdag en zondag, zodat veel jonge mensen kunnen deelnemen.
Tijdens de kampen ontvangen de jongeren niet alleen spirituele kennis, maar hebben ze ook de mogelijkheid om een ervaring van het christelijke leven op te doen. Gedurende de drie dagen dat de jongeren in het kamp doorbrengen, zijn ze volledig ondergedompeld in de christelijke sfeer. Ze bidden drie keer per dag, prijzen de heer, leren een christelijk leven te leiden, en, belangrijker nog, communiceren ze met andere christelijke jongeren. Heel vaak veranderen deze drie dagen de kijk en houding van de jongeren ten opzichte van God volledig.

Tijdens de kampen beseffen de jongeren dat er ook veel andere christelijke jongeren zijn. De jongeren voelen ook de goedheid en vrede van anderen.
Tijdens de jeugdkampen worden er spannende teamspellen georganiseerd en begeleid door onze jonge kerkgangers.

Tijdens de kampen zijn natuurlijk onze pastoors aanwezig, die met hun gebeden, woorden, deelname en begeleiding de toch al prachtige spirituele atmosfeer vullen.
Volwassen ministers zijn ook aanwezig en zorgen voor rust in het kamp, heerlijk eten en orde. Dus, beste jongeren, we wachten op jullie.